Verksamma i Rättskonsulterna är:

Trond Sefastsson
TROND SEFASTSSON
Jurist, journalist och författare. Lektor i juridik vid Stockholms universitet 1995-2007. Låg bakom att den för mord livstidsdömde Yasser Askar beviljades resning och friades i Högsta domstolen. Stora Journalistpriset år 2001. Har gjort rättsfallsgranskningar för TV4:s Kalla fakta. Har skrivit Företagarförbundets handbok ”Om skatteverket kommer” (2011). Konsult och föreläsare i juridiska frågor.
» Läs mer här.
TOMMY LINDSTRÖM
Polis i 25 år och chef för Rikskriminalpolisen 1981-1993 Jurist med 35 års erfarenhet av juridiskt arbete i statlig och civil tjänst Har lett flera av landets mest omfattande polisutredningar, bland annat Palmemordet och stölden av tavlorna från Nationalmuseum Har de senaste 10 åren arbetat med privata utredningar åt näringslivet och allmänna företag
Pål Johansson
PÅL JOHANSSON
Polis i 40 år, de senaste 20 åren som kriminalkommissarie på Rikskriminalpolisen. Chef för Gärningsmannaprofilgruppen 2001-2008. Har deltagit i utredningarna om ”Bombmannen” Lars Tingström, mordet på Olof Palme, Lasermannen och mordet på Anna Lindh. Konsult och föreläsare i gärningsmannaprofilering, bl.a. på Stockholms Universitet.
Ingemar Axberg
INGEMAR AXBERG
Har arbetat 40 år som polis, varav 18 år som kriminaltekniker. Utbildad kriminaltekniker och bombtekniker. Under flera år teknisk fältgruppledare för grövre brott vid polismyndigheten i Skåne. Utbildning i Crime Scene Coordinator vid polisen i England. Studerat kriminaltekniskt arbete hos polisen i Israel. Undervisat i kriminalteknik vid Polishögskolan i Solna, polisen i Riga, Lettland samt polisen i Nablus, Palestina.
Peter-Lorentz Johnsson
PETER-LORENTZ JOHNSSON
Fotograf. 20 års erfarenhet av filmproduktion och fotografering. Har arbetat åt bl.a. Försvarsmakten, Rikspolisstyrelsen, Efterlyst (TV3) samt utländska militära förband.
JAN OLSSON
Polis i 44 år, kriminalkommissarie, en av landets mest erfarna brottsplatsutredare, chef för Rikskriminalpolisens gärningsmannaprofilgrupp 1994-2001, deltagit i utredningarna om bl.a. Lasermannen, ”Bombmannen” Lars Tingström, Norrmalmstorgsdramat, Norbert Kröcher, utbildat Sri Lankas polisväsende i kriminalteknik på uppdrag av SIDA/Rikspolisstyrelsen 2006-2009, konsult och föreläsare i kriminalteknik.